Basta Resto is een restaurant, hoofdzakelijk Mediterraans geinspireerde fusion keuken met hip design en een vriendelijke sfeer.

Onze decoratie heeft Scandinavische invloeden met trendy design stoelen, gecombineerd met wit eikenhout en veel groen. Dit zorgt voor een ruime en heldere diner ervaring met onze open keuken.

We focussen op heerlijk, vers en gezond eten met gastvrijheid opgediend. Opdat we u niet zullen teleurstellen, is het onze prioriteit om de hoogste kwaliteit te behouden en de nieuwste voedingstrends en dynamieken van fusion keuken te volgend. We geloven dat onze muziek je zal opliften, terwijl onze heerlijke maaltijden ervoor streven om jullie hoge verwachtingen te vervullen.

We importeren onze wijn van geselecteerde producenten zoals een van de meest prachtige valleien “Valpolicella” SalvaTerra van Verona/Italië«.
Met trots serveren we onze Amarone SalvaTerra 2009 die de gouden beker won op het Berlijn Wijn Festival dit jaar.
Onze huiswijnen behoren tot de best smakende wijnen. De Pinot Grigio als witte huiswijn, als rode wijn Falia Valpolicella Salvaterra en natuurlijk onze heerlijke rosé© Chiaretto. Betere huiswijnen kan je niet vinden in Gent.

Wij, het Basta Team, zullen altijd ambitieus zijn en streven ervoor om u de allerbeste diner ervaring te bezorgen.

Gent heeft een plaats met het best Mediterraans fusion eten gecombineerd de beste house muziek.
Probeer ons, u zal het niet beklagen.

Basta, gewoon heerlijk!